Ще паднете от смях със снимките на деца, които не искат братче и сестриче

1 от 13 Снимки
Ще паднете от смях със снимките на деца, които не искат братче и сестриче
Снимка: Boredpanda

Да имат по-малко братче и сестриче е голяма мечта на много деца, но определено не на всички. Следващите снимки са ясен пример, че невинаги бебето носи радост на по-големите си братя и сестри.

Разгледайте снимките в нашата галерия и изберете своята любима. Гневът на някои деца ще ви разсмее искрено, защото малчуганите никак не успяват да се преструват и да прикриват истинските си емоции.

Въпреки че винаги ще имат другарче, с което да си играят, идеята, че от днес ще се налага да споделят всичките си играчки, никак не радва някои дечица.

Снимките, които ви представяме, ще влязат в книгата на доктор Бенджамин Спок – Грижа за бебето и детето. Той твърди, че ревността на по-големите деца е често срещана.

Разказвали са ми за дете, което тичало след медицинската сестра при посещение у дома, и викало: Забравихте да си вземете бебето, споделя докторът.

Чувството за съперничество често е силно при първородното дете, особено ако разликата между първото и второто дете е голяма. Тогава то е свикнало да бъде център на внимание, а след появата на малкото бебе се научава да споделя родителите си.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти