Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Жестовете, на които жените винаги ще държат

Жестовете, на които жените винаги ще държат

MarianeMariane
Джедай
143277286
5 от 5 Снимки

5. Да идва на гости на семейството ви


Повечето мъже се ужасяват при мисълта за дълги часове в компанията на майката и бащата на приятелката си, но онзи, който с удоволствие дундурка всичките ви 8 племенници и няма нищо против да разглежда с часове бебешките ви снимки, определено има сериозни намерения към вас.

Отношението, което той има към вашето семейство, както и към неговото собствено, ще ви покаже какъв баща и партньор би бил той за в бъдеще.

Стара руска поговорка гласи: Не прави забележка на жена, че носи траверса неправилно. И щеше да е много смешна, ако не беше вярна, защото през последните няколко десетилетия ролите на мъжете и жените в семейството и обществото до голяма степен с промениха.

Но колкото и еманципирани да са дамите, дълбоко в душите си те остават непоправими романтички и обръщат голямо внимание на малките жестове от страна на представителите на силния пол.

Добрите маниери и джентълменството винаги ще бъдат на мода, затова и не е за учудване, че дамите държат да се отнасят към тях като такива, дори и да имат типично мъжки професии или отговорности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати