Г-жа Сваровски се омъжи в рокля с 46 кг скъпоценни камъни

Г-жа Сваровски се омъжи в рокля с 46 кг скъпоценни камъни
Снимка: The Sun

Наследницата на империя Сваровски се омъжи. Роклята, която облече 23-годишната Виктория Сваровски, е обсипана с 46 кг скъпоценни камъни.

Виктория е известна певица в Австрия. Тя е родена в Инсбрук и стана известна с това, че изпя песента към филма Хрониките на Нарния. През 2016-та тя спечели и германското издание на Танцувай със звездите.

Само преди няколко дни наследницата мина под венчилото с приятеля си Вернер Мюрц на блестяща церемония. Настоящият ѝ съпруг е на около 40 години и се занимава с инвестиции в имоти. До олтара красавицата бе заведена от баща си Пол Сваровски.

Уникалната по рода си сватба се проведе миналия уикенд в Триест. Едно от най-впечатляващите неща на нея определено бе роклята на г-жа Сваровски.

Кристалната наследница остави гостите без думи. Тя се появи в поразително красива рокля. Ръчно изработена, тя тежи 46 килограма, тъй като обсипана с над 500 000 камъка Сваровски /виж галерията/.

Роклята на Виктория Сваровски е създадена от световно известния дизайнер от Дубай Михаел Кинко. От услугите му редовно се възползват звезди като Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Лейди Гага. Изработката на уникалната по рода си рокля е на стойност 900 000 долара.

Новото семейство се запознава през 2010-та година. Те казаха своите сватбени обети в Катедралата Сан Гуисто пред 250 гости. Стартът на празника бе даден на бляскава вечеря в стил паста и любов в курорт Фелисия вечерта преди самата сватба. Краят пък бе сложен с брънч за сбогуване след церемонията.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати