Страшните истини за бременността, които никой не ви казва

1 от 9 Снимки

1. Емоционални реакции


По време на бременността хормоните бушуват. Това става причина бременната жена често да мени настроението си и да реагира прекалено емоционално в някои ситуации. Да започнете да крещите без причина, след това да се смеете, а секунди по-късно – да плачете – простено ви е, когато сте бременна.

Бременността е нещо прекрасно. За нещастие обаче име редица неща, които ви спестяват. Истините за бременността понякога могат да са наистина шокиращи.

Бременността е най-съкровеното време за една жена, но определено не е най-лесното. Състоянието е уникално и променя, подготвя, прави по-зрели може би и по-отговорни жените. Преди да започнете да си задавате най-различни въпроси, е добре да се запознаете с всеки аспект на това толкова важно събитие.

Знаете ли например, че след като ви сложат епидурална упойка, задължително ще ви е нужен катетър. Причината е, че може да се напишкате, без да усетите.

За да разберете кои са най-шокиращите истини за бременността, прочетете следващите редове. За да не сме толкова черногледи, ви предлагаме и няколко плюса на това радостно за толкова жени по света състояние.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
27.04.2018 18:43
Ами това го знаем нищо ново. Има много други неща който наистина не ги знаят жените който не са раждали . Трябваше да се постараете повече
0
0
Анонимен
Анонимен
25.04.2018 19:44
KUDE E STATIQTA BE, SELQNDURI ???
0
0