ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Нова мода! Булчински рокли от тоалетна хартия

Нова мода! Булчински рокли от тоалетна хартия

Булчински рокли от тоалетна хартия

Сватбени рокли от тоалетна хартия бяха представени в Ню Йорк. Един от моделите грабна и първа награда.

На модно състезание в Ню Йорк бяха представени сватбени тоалети, изработени от тоалетна хартия. В рамките на събитието бяха показани общо 1517 модела. Конкурсът за булчински рокли от тоалетна хартия се организира от 13 години насам.

Гвоздеите в програмата бяха няколко, като един от тях бе флорален тоалет от две части с множество елементи на снежинки. Той буквално сияеше под светлините на прожекторите.

Булчинската рокля, която грабна първа награда, е дело на дизайнерката Кари Курлето. Тя я е изработвала цели три месеца.

Уникалният модел е комбинация от тоалетна хартия, лепило, лъскави прашинки и лепенки. В него има общо 1500 ръчно изрязани пеперуди, брокат и много панделки.

Курлето е работела по тоалетите само през нощта. По средата на работата е била на път да се откаже. Тя често плачела, защото била убедена, че времето няма да ѝ стигне, за да изпипа моделите си до съвършенство. Когато била на ръба, в двора ѝ долетяла пеперуда. Тя кацнала на ръката ѝ. Дизайнерката ясно разбрала намека на съдбата.

Освен роклята всички аксесоари за коса, бижута и букети също са направени от тоалетна хартия, за да се съчетават и да отиват на дрехите на Курлето. Дизайнерката получи първа награда в размер на 10 хил. долара. 20% от сумата се даряват на булки, чиито планове са пропаднали в последни момент.

Най-добрите модели от ревюто ще бъдат изложени в музея на Рипли Вярваш, или не! . Двадесет булчински рокли ще бъдат дарени на булки, имали злощастието да поръчат роклята си за големия си ден във внезапно фалиралата фирма на Алфред Анджело.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати