Ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Нова мода! Булчински рокли от тоалетна хартия

Нова мода! Булчински рокли от тоалетна хартия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Булчински рокли от тоалетна хартия

Сватбени рокли от тоалетна хартия бяха представени в Ню Йорк. Един от моделите грабна и първа награда.

На модно състезание в Ню Йорк бяха представени сватбени тоалети, изработени от тоалетна хартия. В рамките на събитието бяха показани общо 1517 модела. Конкурсът за булчински рокли от тоалетна хартия се организира от 13 години насам.

Гвоздеите в програмата бяха няколко, като един от тях бе флорален тоалет от две части с множество елементи на снежинки. Той буквално сияеше под светлините на прожекторите.

Булчинската рокля, която грабна първа награда, е дело на дизайнерката Кари Курлето. Тя я е изработвала цели три месеца.

Уникалният модел е комбинация от тоалетна хартия, лепило, лъскави прашинки и лепенки. В него има общо 1500 ръчно изрязани пеперуди, брокат и много панделки.

Курлето е работела по тоалетите само през нощта. По средата на работата е била на път да се откаже. Тя често плачела, защото била убедена, че времето няма да ѝ стигне, за да изпипа моделите си до съвършенство. Когато била на ръба, в двора ѝ долетяла пеперуда. Тя кацнала на ръката ѝ. Дизайнерката ясно разбрала намека на съдбата.

Освен роклята всички аксесоари за коса, бижута и букети също са направени от тоалетна хартия, за да се съчетават и да отиват на дрехите на Курлето. Дизайнерката получи първа награда в размер на 10 хил. долара. 20% от сумата се даряват на булки, чиито планове са пропаднали в последни момент.

Най-добрите модели от ревюто ще бъдат изложени в музея на Рипли Вярваш, или не! . Двадесет булчински рокли ще бъдат дарени на булки, имали злощастието да поръчат роклята си за големия си ден във внезапно фалиралата фирма на Алфред Анджело.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати