Това са 5-те неща, от които бременните не трябва да се отказват

1 от 5 Снимки

1. Кофеин


Асоциацията на бременните в САЩ позволява до 200 мг кофеин дневно. Количеството не трябва да се надвишава, тъй като кофеинът преминава през плацентата, а плодът не може да го обработи. В безкофеиновото има малки количества кофеин, но за да се достигне допустимата доза, ви трябват поне 14 чаши, така че не се притеснявайте толкова;

Бременна сте – честито, няма нищо по-прекрасно от това. През следващите месеци ще чуете, че трябва да се откажете от десетки от любимите ви неща. Преди да го направите, проверете кои от правилата и табутата за бременни са истински и кои – измислица.

През периода на бременността всяка жена избира доколко предпазлива да е. Всяка бременна е чувала, че е добре да спре да си боядисва косата, трябва да откаже сушито и кафето и още много други неща. Специалистите и многобройните им изследвания обаче са установили, че не е нужно да се отказвате от всичко любимо. Поне не напълно.

Има много списъци с нещата, за които бъдещата майка трябва да забрави за близките 9 месеца, че и след това, ако реши да кърми. За щастие обаче този не е такъв. Тук ще откриете само нещата, които са позволени за бременните. Кои са те, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати