Вярвайте или не, децата могат да ви научат нещо за добрите навици при хранене

1 от 4 Снимки

Децата обядват


Децата, ходещи на детска градина или в началото училище, обядват. Приемат питателна храна и не консумират вредни храни като бързи закуски например. Правете като тях. Преди да тръгнете за работа, опаковайте си храна за през обедната почивка. Така хем ще спестите излишни пари, хем ще похапнете здравословно. Освен това е по-малко вероятно да преядете. Също така правете като децата – не оставайте гладни и яжте през няколко часа (ябълка например), за да не се дехидратирате или да поддържате енергийните си нива.

Всеки добър родител се опитва да направи максималното за своето дете. Да му предаде опита си и да го направи добър човек. Възрастните са ролеви модели за децата си, но в стремежа и старанието си родителите често пренебрегват добрите идеи на наследниците си, подценявайки ги заради възрастта им.

Децата обаче също имат на какво да ви научат. Звучи изненадващо и е така. В интерес на истината, младото поколение има здравословни хранителни навици, които много възрастни би трябвало да следват.

Ако възрастните отделят време да погледат децата си по-отблизо, те ще са приятно изненадани от това, което ще научат. В горната галерия вижте четири неща, които децата правят и ако им подражаваме, ще можем да променим хранителните си навици към по-добро.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати