Жени: Стойте далеч от тези мъже! Те са отровни

1 от 4 Снимки

1. Нарцис


На него по природа не му стига любовта на един човек. Нарцисистът изисква обожанието на всеки и е в постоянно търсене на перфектния партньор, дори да има половинка. Настоящата му връзка никога не е достатъчно добра за него, за да продължи. Склонен е да обвинява всички останали, но не и себе си.

Мъжете не са толкова просто устроени, колкото понякога се иска на някои дами. Има някои типове, които са истински отровни за тях.

Една щастлива връзка се гради върху стотици малки неща. Верността е едно от тях. Ако между партньорите няма доверие, просто нищо не се получава. А типовете мъже, с които ще ви запознаем днес, са тези, с които можете само да си загубите времето.

За съжаление светът и хората в него не са перфектни. Някои хора просто не могат да живеят, без да изневеряват. Колкото и да обичат жената до себе си, за тези мъже е въпрос на време да кръшнат. А дори и да не го направят, държанието им е несъвместимо с дългите връзки.

Има четири типа мъже, с които просто не си струва да си губите времето. Ето на кои партньори не трябва да възлагате големи надежди, защото ще излезете от тази връзка крайно наранени:

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари