Пътят към сърцето на модерната жена минава през стомаха

Храна за вкъщи

Романтиката в наши дни отдавна е отстъпила място на рутината и сивото ежедневие. С времето представите на хората какво е романтика също избледняват и се заместват с нови такива. Оказва се, че най-романтичният жест, който съвременният мъж може да стори, за да впечатли половинката, е да донесе готова храна за вкъщи.

Галантността и романтиката са мъртви – това показва последното изследване сред британците. Над 90% от анкетираните дами са категорични – у партньора им няма и грам романтика.

Стандартите за романтика днес нямат нищо общо с близкото минало. Ако мъжът можеше да спечели жената с шоколад и рози до съвсем скоро, то днес спокойно може да ги изхвърли в кошчето за боклук. Съвременната жена отсъди – най-романтичният жест, който може да получи от мъжа, е храна за вкъщи.

Проучването, стигнало до изненадващата констатация, е проведено във Великобритания. Всички знаем, че жените обожават да ги обсипват с внимание. Резултатите доказват това – над две трети от запитаните жени биха изневерили на партньора си, ако се почувстват пренебрегнати от него.

Романтика

За съжаление почти всички дами, участвали в запитването, не намират дори грам романтика в партньора си. В допитването каква е съвременната представа за романтичен жест, сайтът Ваучър коудс про е направил допитване сред 1241 дами. Водещият отговор определено е изненадал авторите на проучването. Според него пътя към сърцето на модерната жена минава през стомаха. Най-голям процент – 27 от участничките, са отговорили, че един мъж може да ги спечели, ако поднесе храна за вкъщи.

Това е поредното потвърждение, че съвременната модерна жена нехае за големите жестове. Второто по популярност романтично нещо, което може да направи мъжа, е гледането на телевизия с дамата до себе си. Този отговор е посочен от 23 процента от анкетираните жени. 15% пък посочват като най-романтични дългите разходки.

Романтични жестове

Класически романтични жестове като букет и вечеря в изискат ресторант дамите поставят чак на четвърто и пето място със съответно по 13 и 11 процента. Интересното е, че почти всички участнички са категорични – реши ли да е романтичен, партньорът не трябва да пести средства.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати