Италианката, която вдигна пищна сватба, за да се омъжи за себе си

1 от 6 Снимки

Лаура Мези е 40-годишна италианка, която е решила, че не желае повече да чака принца от приказките, за да организира сватбата на мечтите си. Затова е похарчила 10 000 евро и е станала първата самотна булка.

Липсата на младоженец не е спряла италианката от Монца. Тя е фитнес инструктор и още преди 2 години си обещала, че ще бъде булка, независимо дали има мъж до себе си или не.

Лаура сама ушила бялата си булчинска рокля и поканила 70 от роднините и най-близките си приятели на единствената по рода си сватба без младоженец.

За да докаже, че мъжът не е задължителен, италианката е спазила всяка от сватбените традиции като рязана на торта и хвърляне на букета. Пропуснат е само моментът на първата брачна целувка.

Аз съм първата самотна булка в Италия. Преди няколко месеца мъж в Неапол обяви, че ще се ожени за себе си, но до момента не е известно жена да се е решавала на тази стъпка, споделя Лаура.

Тя е уверена, че най-важно е първо да обичаш себе си и би се радвала, ако открие партньор, но не иска да превръща един човек в определящ фактор за нейното щастие.

Фитнес инструкторската сама е платила сватбата си, а подаръците от най-близките ѝ били достатъчна компенсация. Лаура дори си е поставила и сватбен пръстен от вплетени една в друга халки.

След сватбата идва и традиционното сватбено пътешествие. Италианката ще посети Марса Алам отново сама и казва, че дори бракът ѝ да няма стойност пред властите, емоциите, които е изпитала, били напълно автентични.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари