Четири признака на приближаващия развод! Вижте ги

1 от 4 Снимки

Тийн брак или брак след 32-годишна възраст


Най-доброто време да се омъжите е, когато се чувствате готови и когато откриете някого, с когото мислите, че можете да прекарате цял живот. Не бързайте, нито правете нещо само защото другите ви казват, че така трябва.

Много изследвания показват, че двойките, които се женят в тийнейджърските си години, и двойките, които се омъжват в средата на 30-те или по-късно, са изложени на по-голям риск от развод, отколкото тези, преминали под венчилото в края на 20-те и началото на 30-те.

Ако попадате в рисковите групи, трябва да постъпвате нестандартно за разнообразяване на семейния живот и да работите по-усилено за запазване на семейството.

Колкото и да е голяма любовта между двама партньори, истината е, че никой не може да каже със 100% сигурност колко продължителни ще са щастието и съвместният им живот. Хората са различни и имат навика да се променят с годините.

Ако двойката не успее да се приспособи с промените, това почти със сигурност означава край на връзката. Другият, по-лош, вариант е години непоносимо съжителство, в които двамата се измъчват един друг.

Има знаци, които могат да покажат, че една връзка върви към края си. Хубаво е те да се забележат навреме, за да могат двамата партньори да работят за поправянето им и семейното щастие да продължи.

Социолозите и психолозите отдавна са разработили доста модели, които, ако се спазват, могат да помогнат да се преодолеят турболенциите на дългия съвместен живот, проблемите да бъдат решени или ако несъотвествията са непреодолими, поне двамата партньори да не се измъчват един друг.

Двойките споделят едни и същи черти, така че според поведението на партньорите може да се забележат наченки на семейните проблеми. Вижте в горната галерия кои са знаците, които според учените показват приближаващия развод. Преценете дали има някои от тях и във вашата връзка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари