Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Ето как се променя животът на мъжа след сватбата

Ето как се променя животът на мъжа след сватбата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
12 от 12 Снимки

12. Тренировка след брака


Обвържете ли се е жена, докато смъртта ви раздели, ще замените упражненията във фитнеса с носене на детето на рамене, тичане по плажа, разходки с кучето и количката и други подобни. Вярвате или не, след всичко това, в комбинация с ден в офиса, няма да имате сила и да си помислите за фитнес.

Встъпването в брак носи много промени. За някои те са щастливи, а за други – не чак толкова.

В живота на повечето мъже неминуемо идва момента, в който се замислят за брак. Те старателно разпитват женените си приятели за това какво ги очаква и едва тогава решават дали да останат с избраното момиче до края на живота си. Никой обаче не може с думи да опише какво следва след размяната на брачните халки.

Да се ожениш не е толкова страшно. Променят се само някои неща. Част от вас става по-отговорна и не залага на изобретателния си ум. Когато нещо е трудно, разумно решавате да не се захващате с него, а да си полегнете. Реално си нямате и представа как да поддържате брака си и не знаете, че нещата ще се усложнят дори още повече, когато се появят децата.

Промените обаче невинаги са за лошо. Бракът може и да е по-труден, отколкото изглежда, но определено си заслужава. Компромисите, които прави мъжът, са в името на устойчивостта на семейството. След като станете баща, ще осъзнаете най-ясно, че е дошло време да отворите нова глава в живота си. И ще направите това с удоволствие.

Илюстрациите в нашата галерия показват какви са разликите преди и след брака. От една страна е ергенското ежедневие, а от друга – брачният живот. Забавлявайте се!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати