Трогателно! Това 3 годишно момиченце изроди брат си

1 от 3 Снимки
Хънтър и братчето ѝ
Снимка: Facebook
Хънтър и братчето ѝ

3-годишно момиченце изроди братчето си. Снимките на новороденото и сестричката му разтопиха мрежата.

Ребека Джоусеф е млада майка от Ню Йорк. Тя реши да направи нещо, което малцина се осмеляват. В деня на раждането си тя избира 3-годишната си дъщеричка Хънтър да изроди братчето си.

Ребека подготвя Хънтър за раждането много преди големия ден. Малкото момиченце знае как ще се появи новото дете в семейството, и то до най-малки подробности. Майката дава напътствия на детето какво да прави, ако пожелае да помогне на акушерката. Момиченцето гледа видео записи на раждане и научава какво е плацента.

Появата на втората рожба на Ребека на бял свят един от най-съкровените моменти в живота ѝ. Най-хубавото е, че в сюблимния процес взима участие и Хънтър.

Раждането протича в дома на семейството. Хънрът през цялото време помага в израждането. Цялата сцена е отразена от фотографката Никол Лахей, която била извикана специално за случая.

По време на раждането Хънтър не се стряска – нито от виковете на майка ѝ, нито когато главичката на братчето ѝ се подала навън. Когато акушерката вади бебето, се случва нещо невероятно – момиченцето гали бебето по главичката, а след това сваля блузката си. Тя гушка братчето си и го допира до телцето си, за да усети то топлината на тялото на по-голямата си любяща сестра.

Кадрите на момиченцето, гушнало в обятията си новороденото си братче, предизвикаха бум в мрежата. Лайковете и положителните коментари не спират да се трупат и днес. Фотографката разказва, че в началото Хънтър дори не искала да даде бебето на майка си.

Ребека е убедена, че този споделен момент ще изгради една много силна връзка между двете деца, която ще се запази за цял живот. Психолозите са на същото мнение. Те обаче са категорични, че преди да пуснете по-голямото дете на раждането, са нужни специална подготовка и дълги разговори – точно както е направила Ребека.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари