Какво пречи на влюбените да живеят щастливо?

Какво пречи на влюбените да живеят щастливо?

И най-кротката жена понякога избухва поне мислено и си казва: „Колко са ужасни мъжете! ” Същото се ражда и в главата на най-любящия и хрисим мъж, когато жена му го вбеси за пореден път...

Какво пречи на влюбените да живеят мирно и кротко? Международна група експерти-психолози направили изследване, за да стигнат до същината на този вечен въпрос и разбрали как да се запази любовта.

Какво дразни най-много жените? На първо място е недостатъчното внимание на мъжа към приятелите и роднините на жената. Не си струва да се карате, просто кажете, че ще ги обичате такива, каквито са, и той няма да ви липсва, когато сте с тях.

На второ място е чинията с остатъци от храна, която стои на масата след вечеря. Това просто подлудява жените. Вместо да се ядосвате, просто не мийте чинията. Така рискувате да си навлечете скандал, но също така и да го научите да си мие чиниите.

На трето място е начинът, по който мъжът кара жената да се чувства неудобно в присъствието на други хора. Замислете се за отношението му към вас и задължително обсъдете проблема с него.

Какво пречи на влюбените да живеят щастливо?

Сред женските недостатъци, които вбесяват мъжете, са постоянните комплекси на нежните им половинки относно външността им. Те постоянно мрънкат, че са дебели, грозни или нямат достатъчно дрехи. Кажете на жена ви, че е прекрасна, това ще я успокои и ще ви спести доста нерви.

Друг недостатък са постоянните опити на дамата да превъзпита мъжа си. Отказите на мъжа довеждат жената до истерия и тя постоянно го заплашва с нещо. Рецептата е: пренощувайте няколко пъти при приятел. Това ще я превърне в кротушка.

На трето място е постоянното недоволство на жените от нещо. Дори при идеални условия те пак мрънкат. Решението е едно: намалете разходите рязко и нежната ви половинка ще оцени какво е на път да изгуби.

Друго, което дразни мъжете, е фактът, че жените постоянно клюкарстват за някого, най-вече за приятелите и колегите на мъжа си. При това далеч не винаги говорят приятни неща за хората.

Решението на проблема е да гушнете скъпата и да й обясните, че важна е тя, а не другите хора. Това ще й затвори устата и тя ще си мисли за това поне час.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lily
Lily
27.03.2014 15:31
Експерти психолози? Тази статия е по-скоро резултат на напъните на неопитна девойка, изживяваща се като Кари Брадшоу. Пълна глупост.
0
2