10 фрази, който не трябва да казвате на жена, ако не искате да ви напусне

1 от 10 Снимки

В цикъл ли си?


Мъжът, който не може да си обясни странното поведение на жената до него, търси отговор в месечния ѝ цикъл. Известно е, че настроението на жените се променя през този период. Дори да е в цикъл, самият факт, че го подчертавате, ще я вбеси още повече. Ако направите тази грешка и все пак зададете този въпрос, бягайте. И се скрийте добре, ако наистина е в онзи период.

Жените са деликатни същества. Между нежния и силния пол винаги е имало различия, някои от които не можем да преодолеем и до днес. Понякога това е за доброто на всички.

Мъжете са импулсивни, а жените винаги мислят, преди да направят или кажат нещо. Ето защо е много лесно силният пол да попадне в ситуация, в която да не знае какво да прави и как да се измъкне. Когато Той каже нещо неподходящо, Тя няма да пропусне да отвърне на удара. Понякога фатално.

В действителност никой не е виновен. Мъжете се считат за непредсказуеми и доста просто устроени, а жените се смятат за изключително сложни. Ето защо е добре силният пол да се замисля малко повече, преди да говори.

Златната среда, ако не искате да я загубите, изключва следните фрази /виж галерията/ от речника на мъжа.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари