ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Така ще разбереш, че мъжът ти е влюбен в друга

Така ще разбереш, че мъжът ти е влюбен в друга

Изневяра
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
Виж ››

Една на всеки 20 двойки е засегната от изневяра и в по-голямата част от случаите измамникът изоставя дългогодишния си партньор заради новата си любов. Повечето хора оставят изненадани, когато това се случи, но ако сте малко по-наблюдателни, ще можете да разберете какво наистина се случва преди бомбата да избухне.

Говори за нея

Той говори за друга твърде често. Да! Противно на това, че когато някой е привлечен от другa, по-скоро би се опитал да го скрие от партньорката си, факт е, че повечето мъже не успяват. Точно обратното. Много често говорят за другата, която ги вълнува, почти постоянно. Очевидно е, че тя сякаш заема мислите на половинката ви повече, отколкото вие. Ако забележите, нещо такова, това определено е знак, че той има силно влечение към този човек и, че е много вероятно да става дума за сериозно хлътване.

Станал е пестелив

Партньорът ви е станал твърде пестелив. По време на ухажване подаръците са жест на внимание, който идва да покаже желанието ни да се обвържем с даден човек. Често, когато сме във връзка, получаваме подаръци и без повод. И макар и след обвързване тези жестове да се разредят, все пак се случват. Един от признаците, по които можете да разберете, че вашият партньор си е паднал по друга, е когато подаръците за вас станат оскъдни или пък необичайно откаже да плати вечерята дори. Най-вероятно това е така, защото харчи парите си за да изненадва друга жена.

Насила

Изневяра

Вашите отношения се случват сякаш насила. Имате ли чувството, че партньорът ви се преструва на заинтересован към вас или че интимността, ако я има, е сякаш по принуда? Колкото и да е неприятен моментът, в който си дадете сметка за това, не забравяйте, този индикатор може да е знак, че сте в състояние да запазите връзката си. Фактът, че се опитва да бъде интимен и любящ към вас, макар и насила, значи се прави опити да се бори с чувствата си. Ако това е така, говорете с него. Може би и той има нужда от това.

Признаци на изневяра

Изневяра

Показва класически признаци на изневяра. Ако вашият партньор много осторожно пази телефона или лаптопа си от вашия поглед, ако прекарва все по-малко време с вас под предлог, че има много работа или е с приятели, ако сексът и интимностите са все по-редки и не можете да си спомните последния път, когато се е загледал във вас с възхита, всеки знае, че това са класически признаци на измама. Ако забележите, че се случват често, то може да сте сигурни, че вашият партньор си има друга.

Държи се лошо с теб

Вашият партньор се отнася зле към вас. Струва ли ви се, че сякаш води някаква вътрешна битка, за която не споделя с вас или се опитва да намери извинение или повод да ви изхвърли от живота си, то това най-вероятно означава, че вашите взаимоотношения са загубени безвъзвратно. Това се случва, защото вашата половинка се чувства сякаш е в капан, някои дори могат изпитат ненавист към настоящата си партньорка, защото сякаш пречи на новозародилата се връзка. В такива случаи той най-вероятно иска да ви остави, но не знае как да го направи или не му стига смелост за това. Стигне ли се до такова положение, е глупаво и да се опитвате да се справяте по какъвто и да е начин. По-важно е да осъзнаете, че това е злоупотреба с вашата личност и не трябва да го толерирате. Вземете нещата в свои ръце и си тръгнете, колкото и да е трудно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати