ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Той не е щастлив, ако…

Той не е щастлив, ако…

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
1 от 14 Снимки
1. Не забелязва, когато изглеждате добре и/или секси.
Музикална постелка за деца
Препоръчано за деца:
Музикална постелка за деца
48.00 лв.
Виж ››

Жените са от Венера, мъжете са от Марс – може би наистина е така. Понякога най-трудното нещо на Земята се оказва двата пола да се разбират помежду си. Ето защо е добре да се опознаем една идея повече.

В една връзка щастието е един от градивните елементи на успешните отношения. Знаем много за това как една жена показва недоволството си. Когато обаче при него нещо не е наред, е много по-трудно да различим признаците. Затворени по природа мъжете не са склонни да говорят за проблемите, а това ги задълбочава и е напълно възможно да доведат до разпад на връзката.

За щастие ние знаем кои са признаците, по които една жена може да познае, че Той не е щастлив. Мъжът не го казва категорично, но някои негови действия, определени събития и ситуации обаче са повече от красноречиви. Ако забележите някои от тях, то е много по-добре да поговорите сериозно с него за състоянието на отношенията ви.

Когато един човек е решил да напусне дадени отношения, нищо не може да го спре. Но когато той още не е решил, но все пак не се чувства добре, е редно да поговорите с него. Опитайте се да разберете какво става и дали връзката ви изобщо има бъдеще.

В крайна сметка всяка жена има правото да знае дали човекът срещу нея се опитва да приключи нещата, но не знае как. Виж в галерията кои са признаците, че той е нещастен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати