ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как да ѝ предложа годеж

Как да ѝ предложа годеж

Как да ѝ предложа годеж

Един от най-баналните начини да предложите годеж на Вашата възлюбена е като пуснете годежния пръстен в чашата ѝ с шампанско или пък го скриете в парчето торта, което предварително сте ѝ поръчали. Любима сценка в повечето филми, която макар и романтична, си остава доста банална. Да не говорим и че крие някои рискове като например пръстенът да бъде погълнат по невнимание и да се наложи вместо да изрецитирате старателно подготвената си реч за предложение за годеж, да трябва спешно да търчите до най-близкото спешно отделение.

Добър вариант за предлагане на годеж е по време на екскурзия до екзотична дестинация или просто по време на отдих на море или планина. Първият вариант е за предпочитане, но не по джоба на всеки. Представете си например да организирате изкачване на Хималаите и на самия връх, след преодоляването на всички перипетии по време на прехода и сполетялото Ви удовлетворение, да направите на своята възлюбена предложение за годеж. Дори и да е имало някакви колебания от нейна страна, е малко вероятно сред цялата заобикаляща Ви красота избраницата да Ви откаже.

Както казахме, първият вариант с екзотичните екскурзии или пък изкачването на Хималаите е за предпочитане, но не всеки може да си го позволи. Но и в България си имаме приказни планини, както и море. Важна е добрата организация. Кокетен хотел или пък уютна хижа. Това няма толкова голямо значение, стига да знаете какви са предпочитанията на желания от Вас обект. Опитайте се да планирате всичко до най-малката подробност и да изберете подходящия момент.

Понякога е подходящо да направите предложение за годеж пред други хора. Особено ако не сте сигурни, че ухажвания от Вас обект, ще каже "ДА". Заведете я на театър, кино, концерт, балет или пък футболен мач и направете своето предложение от сцената или трибуната. Пред погледа на толкова много хора би било трудно да се откаже на направено предложение за годеж. Внимавайте само момичето/жената да не е прекалено стеснителна, защото може ѝ да Ви се ядоса.

Как да ѝ предложа годеж

И не на последно място- защо не ѝ предложите просто докато ѝ поднасяте закуската в леглото? Можете да се снабдите с една от онези масички, предназначени за хранене в полегнало състояние и да прибавите към приготвената от Вас закуска вазичка с цветя, а в център на масичката кутийката с годежния пръстен. Никакви усилия и хамалогия, но достатъчно ефектно предложение за годеж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати