ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Ето каква е тайната на дългия и щастлив брак

Ето каква е тайната на дългия и щастлив брак

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
Щастлива двойка
Фасонка със сензор за движение, 60 W
Практичен аксесоар за вашия дом:
Фасонка със сензор за движение, 60 W
32.00 лв.
Виж ››

Много хора си мислят, че хубавият секс стои в основата на здравото семейство. Да, приключенията в спалнята със сигурност са важни, но има и друг фактор, който се оказва определящ за дълъг и щастлив брак.

Според актрисата Хелън Мирън именно хубавата храна стои в основата на стабилните брачни взаимоотношения. 73-годишната звезда, която е омъжена за своя съпруг Тейлър Хакфорд от 1997 година, държи на семейните обичаи като общото хранене. Тя вярва, че човек винаги трябва да намира време за любимите си хора, дори когато е известен и много зает.

Хелън е категорична, че след толкова години семеен живот романтиката няма как да бъде като някога, но богатата домашна трапеза прави атмосферата много по-приятна, топла и комфортна. Според нея именно това се оказва тайната на щастливия брак.

Семейните вечери са тайната на щастливия брак

Семейните похапвания обаче са важни не само за двойката, но и за развитието на нейните наследници. По-стари изследвания показват, че децата в семействата, които се хранят заедно, по-рядко посягат към наркотиците и са по-амбицирани да се развиват професионално. Така че никога не пренебрегвайте ролята на семейната вечеря или обяд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати