Най-оригиналните предложения за брак

1 от 4 Снимки
Предложение за брак

Предложението за брак на любовта на живота ви определено е емоционално преживяване. Това важи с пълна сила, когато се опитвате да бъдете креативни, романтични и оригинални. Подготовката за задаването на въпроса с главно В и самото му задаване може да бъде малко плашеща, особено ако искате да направите нещо уникално, което дълго ще бъде помнено.

Бъдете уверени, не се притеснявайте. Все пак всичко започва с добра идея и завършва с правилния въпрос.

Можете да заведете любимата си на мястото, на което е била първата ви среща. Най-добре е това да стане на точната дата, в която се е провела срещата.

Кажете нещо като: Досега имахме невероятно пътешествие. Мисля, че сме готови да направим следващата стъпка в това пътуване и се надявам да ми окажеш честта да се омъжиш за мен.

Също така празниците са идеалното време да направите предложение за брак. Закачете малка кутийка с пръстен като украшение на дървото. Когато последният подарък е отворен, кажете: Чакай, все още има един подарък. И напътствайте любимата си да го открие.

Създайте пътека от цветя до годежния пръстен. Например, разпръснете цветовете от входната врата до спалнята и използвайте още венчелистчета, за да напишете: Ще се омъжиш ли за мен? Като алтернатива можете да използвате свещи по протежението на пътеката, но бъдете внимателни. Не изгаряйте къщата!

Поставете малки бележки с послания на различни места в къщата. На всяко място пишете нещо, което обичате в любимата си и къде да намерите следващата бележка. В последната бележка напишете: Поради всички тези причини и повече искам да прекарам остатъка от живота си с теб. Ще се омъжиш ли за мен?

Надпис в небето е уникален начин да предложите. И двамата ще имате интимно и лично предложение за брак, докато все още провъзгласявате вашата любов към света. Друга алтернатива е да поръчате самолет, летящ с банер, на който е написано: Ще се омъжиш ли за мен?

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати