Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Тези проблеми със здравето показват несгоди в брака

Тези проблеми със здравето показват несгоди в брака

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77

Когато не се чувстваме щастливи в брака или връзката си, а се страхуваме да го признаем, тези чувства не отминават. А ако ги потискаме от дълго време, започват да се появяват като здравословни проблеми.

Най-честият проблем, който се появява при проблеми с брака, е болни бъбреци. Ако се страхувате да си признаете, че връзката ви не върви, неудовлетворението ще започне да се трупа и ще доведе до криза с бъбреците.

Хората, които имат този проблем, проявяват един от двата типа поведение в романтичните взаимоотношения – или не правят никакви компромиси, или правят прекалено чести компромиси, пренебрегвайки личните си желания.

Такива хора или са твърде зависими от половинката си, неспособни да вземат едно самостоятелно решение, или пък не се съобразяват с друг, освен със себе си. Когато сте потиснати или потискате, това ще се отразява на здравето ви.

Едните трябва по-ясно да поставят изискванията си и да извоюват малко индивидуалност, вместо да ги приемат винаги като част от двойка. А другите трябва малко повече да се съобразяват.

Вторият, най-често срещан проблем при двойките с проблеми, са възпалените черва. Проучванията показват, че мъжете и жените, които демонстрират враждебно поведение помежду си, често страдат от проблеми с червата.

Проблемите с червата сигнализират, че с партньора често си разменяте остри думи и живеете под стрес у дома.

Семейното напрежение и липсата на подкрепа от страна на партньора се отразяват на здравето. Когато се чувствате пренебрегнати, липса ви самостоятелност или смятате, че човекът за вас ви напада прекалено често, здравето ви ще покаже това, казва специалистите.

Болните бъбреци и проблемите с червата са знак, че сме мишена за половинката си и сме изгубили себе си, за да угодим на другия. Тези проблеми показват, че е крайно време да се застъпите за себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати