Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»По тези признаци ще разберете, че си имате работа с насилник

По тези признаци ще разберете, че си имате работа с насилник

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 4 Снимки

2. Заплашва да те остави без пари или телефон


Ако не следвате точно инструкциите му, насилникът започва да ви заплашва. Казва, че ще ви остави без пари и телефон, демонстрирайки власт над вас, каквато вярва, че притежава. С това поведение той казва, че нямате право на глас и трябва мирно и кротко да следвате заповедите му. В противен случай ще има последствия, които с времето се превръщат във физическа агресия.

Много преди един мъж да удари шамар и да оскубе половинката си, проявява признаци, че е насилник. В галерията ни може да видите кои са сигналите, че човекът до вас не може да владее агресията и гнева си.

Физическото насилие е сред най-сериозни проблеми за съвременното общество. Много жени премълчават факта, че са тормозени у дома, защото се срамуват или пък вярват, че положението ще се промени.

Но нито едното, нито другото е вярно. Нямате вина за това, че средата на даден човек го е превърнала в насилник и много често агресията с времето расте. Така че шамарите се превръщат в жесток побой.

Посинените очи и уста не са доказателство за любов, а ако има и деца, това е най-лошата възможна среда, в която да растат.

Но много преди шамарите и побоя има ясни признаци, че един мъж е насилник. Може да ги видите в галерията ни.

5. Следи изкъсо кореспонденцията ти

Насилниците нямат никакво доверие на жертвите си и затова се стремят да деминстрират власт. Те искат да са сигурни, че капанът, в който ви държат, е здраво заключен и затова ще следят с кого и за какво си пишете. Ще се ядосват, ако споделяте с приятелки проблемите си или пък го представяте в негативна светлина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати