Предупредителни знаци, че сте в токсична връзка

1 от 7 Снимки

1. Скандали за всичко


Ако постоянно сте на нож и за най-малкото нещо между вас избухва грандиозен скандал, то тогава има основания за безпокойство. Разбира се, и всяка форма на физическо насилие не трябва да се толерира и е ясен сигнал да се измъкнете още сега. Със сигурност караниците и боя не са част от перфектните отношения между двама влюбени.

Никой не влиза умишлено в токсична връзка и всяка двойка от време на време удря на камък. Но има разлика между справянето с някои временни проблеми и застояването в отношения, които са станали абсолютно нездравословни. Причините да се избегне една токсична връзка са различни, но най-често са свързани със страх от промяна, твърдят запознати.

Да се научите да идентифицирате червените знамена на токсични взаимоотношения, ще ви спести неприятности в бъдеще, тъй като това ще ви помогне да не допуснете отново същите грешки и да се окажете в друга токсична връзка.

Всеки път когато срещнете някой, от когото се интересувате, внимавайте със сигналите. Така ще избегнете евентуални нови удари.

Вижте в галерията горе най-важните предупредителни знаци, че сте в токсична връзка. Ако се идентифицирате с повечето от тях, може би е време да преосмислите отношенията си с партньора и най-накрая да му биете шута.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати