Как да запазим бюста стегнат при и след кърмене

Стягане на бюста

Бременността, раждането и кърменето са най-специалните моменти в живота на една жена. Чувството да дариш живот не може да се опише с думи, то трябва да се преживее. Всеизвестно е, че по време на бременността, а и след нея, тялото да жените се променя и изваяната фигура бива заменена от няколко килограма в повече.

Друго съществено изменени се появява в частност при гърдите, които губят своят стегнат вид. Това е съвсем нормално, тъй като майката тепърва ще кърми своето бебе. Все пак, една дама винаги държи и на красотата си, така че сме щастливи да ви кажем, че може да имате добра форма на гърдите си и същевременно с това да кърмите. Ето как да запазим бюста стегнат при и след кърмене!

Стойте изправени

Както при бременност, така и по принцип, тъй като кожата на гърдите се опъва от мускулите на гърба. Стройната фигура е признак и фактор за добро здравословно състояние, така че стойте изправени, за да бъдете здрави и да имате стегнат бюст.

Носете подходящите сутиени

Те са от ключово значение за бюста. Трябва да ви пасват точно, да не са нито стегнати, нито хлабави. Винаги при избор на сутиен вземайте решение според структурата, не според това колко атрактивен е съответния модел.

Правете упражнения

Стягане на бюста

Има редица упражнения за стегнат бюст, които ако правите редовно, ще го поддържате в прекрасна форма. Има дори йога за хубав бюст. Освен това спортът е здраве. Плуването също е добра идея, в случай че бебчето ви позволи, разбира се.

Направете си масаж

Масажът е ефективен и полезен както за гърдите, така и за всяка част от тялото. Нанесете успокояващ крем и масажирайте гърдите известно време. По този начин се подобрява кръвообращението. Чудесна техника за стягане на бюст след кърмене.

Приемайте повече витамини

Витамините също са от значение за стягане на бюста след кърмене, и в частност витамин С. Той съдейства за производството на колаген в организма, който от своя страна се грижи за добрата форма на гърдите.

Раждането и кърменето са най-хубавите и важни моменти в живота на една жена. Не се обременявайте с предразсъдъци. Необходими са малко воля и усилия, за да влезете във форма много бързо!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати