ezine.bg»Статии»За Дома»Огледалните тавани водят до изневери

Огледалните тавани водят до изневери

Огледалните тавани водят до изневери
Спрей моп с гъвкава основа и екстри-17%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Спрей моп с гъвкава основа и екстри
47.00 лв.
39.01 лв.
Виж ››

Огледалото е не само средство за изкуствено уголемяване на малки пространства, но и модерен аксесоар за всеки интериор. То има свойството да привлича и отразява енергията.

Фън шуй ни учи да се отнасяме към огледалото в дома с особено внимание и грижа. И ако се научите на правилата за хармонично съчетаване на огледалните повърхности в интериора в съответствие с древното китайско учение, но комфортът на нашия дом е обезпечен и гарантиран!

Да започнем от банята. Това е мястото, в което започвате деня и в което го завършвате, преди да се отправите към спалнята и да се отдадете на съня. Водата привлича енергийните потоци. Ето защо, ако държите вратата на банята си отворена, има опасност щастието и късметът да напуснат дома ви.

Огледалните тавани водят до изневери

Но можете да ги задържите с две големи огледала в цял ръст, поставени от двете страни на вратата на банята. Едното от тях ще отразява обратно енергийните потоци като не им позволява да напускат дома ви. Другото пък няма да позволява на негативната енергия да влиза в него.

Дизайнерите съветват да не се страхуваме да поставяме огледала и в хола. Те придават на стаята тържествено настроение и чар. Добре е, ако огледалото отразява масата. За хола от най-голямо значение са огледала с цилиндрична форма в рамка, овални или правоъгълни. Добре е да са поставени по-високо, на около 2/3 от височината на помещението. Нежелана позиция на огледало е в непосредствена близост до снимки.

Много важно е какъв е пейзажът отвъд прозореца в хола ви. Ако огледалото е разположена така, че точно срещу прозореца, под балкона или наоколо има боклучийско сметище, то огледалото ще прилече хаос и смут в семейните отношения. Ако пък имате река или градина под прозореца, ще си осигурите комфорт и благополучие.

Огледалото изглежда стилно във всяко помещение. Спалнята не е изключение. Но ако огледалото се намира точно срещу спящата двойка, има опасност връзката им да бъде нарушена от други сексуални партньори.

Много интериорни дизайнери налагат модата на огледалните тавани. Те обаче са абсолютно противопоказни за фън шуй. Тъй като поглеждайки нагоре и оглеждайки се в тях, ние преобръщаме живота си с главата надолу.

Огледалните тавани водят до изневери

В къщата ви задължително трябва да има огледало, в което да се оглеждате в цял ръст. Трябва така да е монтирано, че когато се огледате в него, над главата ви да остават няколко свободни сантиметри. Те символизират потенциал за растеж. Твърде малки огледала, в които можете да видите, например, само главата си, водят до заболяване на тези части от тялото. В екстремни случаи все пак можете да се огледате в такова огледало, но в което виждате цялата си глава, а не само определена част от лицето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати