Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище

Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище

В днешно време малко хора могат да си позволят голямо жилище с просторни стаи за всички. Обикновено се ограничаваме до гарсониери или двустайни апартаменти, в които всичко им се струва претъпкано. Тайната обаче е в добрата подредба.

Ако желаете, винаги може да превърнете дома си в истински арт шедьовър.

Има нужда от няколко фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище. Те винаги вършат работа при обзавеждане на малко жилище и го карат да изглежда още по-уютно.

1. Голяма картина – посетете арт магазин или друг такъв, от който да вземете голяма картина. Хубаво е да разкрива красотата на природата. Окачете я на стената и тя ще направи помещението оптически по-голямо. Гледката към природата винаги е добра идея!

Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище

2. Пребоядисване – заложете на земни, топли нюанси. Телесните тонове винаги са добра идея, защото прилягат на всички мебели и декорации. Освен това, тези цветове създават усещане за топлина, уют и спокойствие. Те ще направят дома ви да изглежда просторен и гостоприемен.

3. Огледала – поиграйте си с тях! Те са най-добри в създаването на оптическа илюзия. Сложете няколко на подходящите места, за да превърнете стаите в по-големи и да усилите притока на енергия вкъщи.

4. Помислете – винаги преди да купите следващата вещ. Ще ви трябва ли въобще? Къде ще я сложите? Този размер ли трябва да бъде? Изберете нещо подходящо, което няма да ви пречи, а ще ви създаде удобство. Отървете се от всички излишни неща. Освен че нарушават добрата енергия, те само ще ви се пречкат, а в малко жилище едва ли ще ви бъде удобно непрекъснато да прескачате и размествате разни неща.

Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище

5. Декорирайте според природата – 5 са елементите на живота според фън шуй: вода, огън, земя, дърво и метал. Обзаведете жилището си по този начин или поне заложете на някои акценти. Дървото е подходящо за висока мебелировка, полилеи и лампи. Нека бъдат в зелен или син цвят. Червеното е цветът на огъня, който се изразява най-добре чрез елементи в триъгълна форма.

Ще се изненадате колко различен би могъл да изглежда домът ви, ако заложите на малко фън шуй техника.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати