ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Защо да изберете мебели по поръчка

Защо да изберете мебели по поръчка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905265
Леглата по поръчка са функционални
Дозатор за течен сапун за мивка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Дозатор за течен сапун за мивка
23.00 лв.
Виж ››

Допреди петнадесетина години на мебелите по поръчка се гледаше като на ненужен лукс заради по-високата им цена. Днес все повече домакинства решават да обзаведат дома си именно с помощта на дизайнерски мебели.

Все по-скъпите и малки жилища, които се предлагат (особено в големите градове) налагат да сме по-практични и идейни в обзавеждането на дома. И тук на помощ идват мебелите по поръчка, които могат идеално да паснат на разбирането ви за стил, начина ви на живот и пространството, с което разполагате.

Ето и кои са основните предимства на поръчковите мебели:

Мебелите по поръчка могат да бъдат напълно съобразени с вашия вкус, бюджет, както и с представата ви за интериор. Те ще ви гарантират, че всички стаи във вашия дом ще са обзаведени в унисон и според вашите виждания.

Ако например сте почитатели на скандинавския интериор, сега можете да реализирате всичките си фантазии при обзавеждането на своя дом. Не се налага да се съобразявате само с това, което се предлага в местните магазини за мебели.

С помощта на мебелите по поръчка можете да оползотворите всяко празно кътче в дома. Младите дизайнери предлагат иновативни предложения, които са изключително многофункционални. Например високи легла със стълба, които са стилни, а същевременно не заемат място на пода. Има и такива с достатъчно пространство, където да поберете целия си гардероб. Секции с вградени легла, маси-библиотеки и най-различни индивидуални решения за обзавеждане на спалня, детска стая, кухня или хол.

С мебели по поръчка може да преградите стая, без да се налага да правите ремонт. Някои стилни решения за секции позволяват да разделите на две зони пространството, с което разполагате, и така да имате спалня, отделена от всекидневната например.

Мебели по поръчка за банята

Мебелите по поръчка ще ви гарантират и че ще имате дом с уникален интериор. Така че, ако ви е писнало от еднотипните предложения на пазара, това е решението, с което да разнообразите жилището си.

Недостатъци на мебелите по поръчка

Въпреки че много производителите на мебели по поръчка работят на достъпни цени, има и такива, чиито продукти, са по-скъпи в сравнение с тези в масовото производство.

По поръчковите мебели може да ви се наложи да почакате повече, докато реализират вашия проект.

Ако някой от мебелите ви се повреди, може да ви е по-трудно да го ремонтирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати