ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Мъжете използват кучетата си за свалки

Мъжете използват кучетата си за свалки

Компактна метална етажерка за обувки - 58см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Компактна метална етажерка за обувки - 58см
33.00 лв.
Виж ››

Кучето е най-добрият приятел на човека. Особено изгоден другар четириногото може да бъде за мъжете, като ефикасен помощник за свалки. Според едно психологическо изследване голяма част от дамите са готови да паднат пред мъжкия чар, стига преди това тяхното куче да ги предразположи.

Оказва се, че вашият домашен любимец е един от най-лесните начини да си осигурите свалки. Забравете за специални заучени фрази и реплики. Ако кучето ви е до вас дори сне се нуждаете от кой знае колко приказки. Оставете четириногия си приятел сам да привлече като магнит някоя симпатична дама, а оттам насетне отговаряйте небрежно и от само себе си всичко ще се нареди.

Изследванията на специалисти доказаха, че едва ли има красива дама, която да остане безразлична при срещата с красив домашен любимец. Схемата е проста – ако четириногият в другар е от сой е е представител на някоя красива и симпатична порода, повечето то жените няма как да не се впечатлят и да не се спрат да го погалят за малко. Именно това е отличен повод да започнете свалката.

Една група от френски психолози смятат, че жените се впечатляват най-много от кокер шпаньоли. 75 на сто от изследваните дами признават, че се спират, за да погалят дългоухите симпатяги. На второ място сред породите за свалки се нарежда немска овчарка, като за нея са гласували 59 на сто.

56 на сто от представителките на нежния пол остават очаровани при среща с йоркширски териер, а 51 на сто не могат да устоят на пуделите. Доста напред в класацията са и малките кученца, а по-назад остават и пинчерите.

Изследването на френските специалисти сочи категорично, че ако вашият домашен любимец е представител на някоя груба и опасна порода, шансът той да ви помогне в свалката е нищожен. Известни симпатии жените имат единствено към добермани и ротвайлерите, разбира се, ако те не са намордници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати