ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Домашен любимец за зодия Телец

Домашен любимец за зодия Телец

Домашен любимец за зодия Телец

Телците, здраво стъпилите земни знаци, най-често дават вид на инатлива и дори мързелива зодия.

Истината е, че Телецът изобщо не е мързелив, напротив - той подбира внимателно за какво да отдели от енергията си, но когато се спре на нещо, дава всичко от себе си и работи здраво, за да постигне целта си.

За чувствителните представители на зодията, пухкавите животни са най-добрите спътници. Мекичко и космато животинче е перфектният любимец за зодия Телец.

Котките са добър избор за домашен любимец, тъй като Телецът предпочита животно с по-малко грижи - котката не се разхожда сутрин и вечер, ходи сама до тоалетна (в добрите случаи), но в същото време една котка може да стопли сърцето му, сгушвайки се в него в студените вечери. Телецът си пада екстравагантен и обича луксозните и екзотични породи котки, затова неговата котка е Регдол (Ragdoll).

Котка за зодия Телец

Котетата са изключително лоялни. Те споделят връзката със собствениците си и се уверяват, че собствениците им знаят за благоговението и предаността, които той изпитва към тях. Познавайки Телеца, можем да сме сигурни, че ще осигури само най-доброто за котката си и това от своя страна само ще засили връзката им.

Кучето е най-верният приятел на човек, а лоялността е на-ценена от Телците. Кучето ще се превърне в най-добрият им и верен приятел. Дребни и средни по големина породи са най-добрият вариант за домашен любимец за зодия Телец, а добросъвестният земен знак би предпочел да осинови куче от приют, което да намери своя човек завинаги.

Телецът е надеждна зодия, която харесва хубавите неща в живота - породите Кавалер Кинг Чарлз шпаньол, както и Боксер са идеални са него. А ако все пак предпочита големите породи, Немският дог (макар че той прилича повече на крава) е добро попълнение в живота на един Телец.

Зайчето също е добра идея. Въпреки че изискват повече грижи и внимание, Телецът обича да се обгражда с други земни неща около себе си, а едно мекичко приятелче в е добър спътник, особено в топлите сезони.

Куче за зодия Телец

Телецът обича уюта и спокойствието и няма против да бъде сам. Но дори най-закоравелите Телци не могат вечно да си говорят сами пред огледалото. Домашният любимец е точното попълнение, дори да внесе хаос в подреденото ежедневие на един Телец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати