ezine.bg»Статии»За Дома»Домашен Майстор»Домашен любимец за зодия Скорпион

Домашен любимец за зодия Скорпион

Домашен любимец за зодия Скорпион
Комплект за премахване на повредени винтове, опаковка от 4
Практичен аксесоар за вашия дом:
Комплект за премахване на повредени винтове, опаковка от 4
23.00 лв.
Виж ››

Доста смелост, а и лека доза безразсъдност се иска, за да се избере за домашен любимец за подарък, освен ако не става въпрос за близък член на семейството, или за предварително договорен избор след комуникация с бъдещия стопанин.

След като задължителното условие със съгласието на бъдещия собственик е спазено, идва въпросът кое е най-сладкото животинче, подходящо за човека, на когото ще бъде подарено.

Добра идея е да се съобрази изборът с характера и привичките на човека, който ще споделя живота си с него. Различни житейски факти като чести отсъствия от дома, динамично ежедневие, шумно домакинство с много хора и други особености предполагат избора да се ограничи до някои животински видове, подходящи за домашно отглеждане.

Жизненото пространство също е от значение, защото в къщата ще влезе живо същество с индивидуални нужди, които не бива да бъдат пренебрегвани.

Ако все пак списъкът с възможности все още е твърде дълъг, може да се подходи и по-креативно - да се търси питомец според зодията, особено ако на астрологията се оказва голямо доверие в обкръжението, в което влиза и човекът, за когото ще бъде избран питомец.

Какъв домашен любимец е подходящ за зодия Скорпион?

Скорпионите са изключително емоционални и съперничат на Рибите в тази своеобразна подредба. Затова изборът за тях не е труден. Те ще се зарадват на всяко живо същество, в което ще видят нещо, за което ще се грижат. Слабост на зодията все пак са котките и една пухкава мъркаща топчица ще достави истинско удоволствие на Скорпиона. Ако вече си има такава? Не е проблем, тази зодия ще приеме с радост повече от едно пухче вкъщи.

Каква порода да бъде е сериозна дилема при избора на котенце. Тук също няма нужда от терзания. Скорпионите изобщо не се впечатляват от породите и няма да се разсърдят, ако се сдобият със спасено от улицата дребосъче с неизяснен произход. Беззащитните животинки имат запазено място в сърцата на милостивите Скорпиони.

Паяк за домашен любимец

Тези, които не обичат традиционните подаръци, също няма да имат проблеми с избора. Скорпионът е смела личност и няма да се уплаши, ако получи гущер или паяк за домашно отглеждане. Все пак е добре екзотичният избор да бъде коментиран преди това с бъдещия собственик.

Същото важи, ако стриктно се следват съветите на астрологията, която казва, че за човек от тази зодия куче от едра порода е много добър избор за домашен любимец за Скорпион.

Не е зле да се попита преди някое хъски, немска овчарка или дог да се представи като новото попълнение в дома на някой Скорпион. Недоразуменията с неподходящ избор са по-трудно поправими, когато става въпрос за жив подарък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати