ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Домашен любимец за зодия Козирог

Домашен любимец за зодия Козирог

Домашен любимец за зодия Козирог

Тези, които се интересуват от астрология, зная, че Козирогът е сдържана зодия, която обича порядъка, следва строго реда, който е наложен лично от него, и е отдаден на кариерата си. Козирозите работят много, прекарват дълго време на работното си място и често пътуват по работа.

Стават ли такива хора са стопани на домашни животни? Първият прочит на характера им накланя везните към отрицателен отговор. И все пак всяко животинче заслужава дом и стопанин, както и всеки човек заслужава общуване с живо същество от друг биологичен вид.

Затова въпросът за домашен любимец за човек, подредил строго плановете си, може да се разгледа и по друг начин - кое животно е относително независимо и изисква най-малко грижи, за да се вмести в плановете на Козирога?

От тази позиция изборът на домашен питомец за представителите на зодията изглежда възможен. Подходящи домашни любимци за Козирог са аквариумните рибки, хамстерите, декоративните зайчета, папагалчетата.

Някои представители на зодията обичат популярните домашни любимци - кучетата и котките, но ще се радват истински на такива екземпляри, които правят впечатление с красотата или ръста си.

Зодия Козирог харесва котки

Котешкото царство е много богато, но персийската котка ще пасва най-добре на един Козирог. Тя ще му хареса с царственото си излъчване и красива визия и ще го спечели с независимия си характер, твърде сходен на този на стопанина.

Ако изборът ще се спира на куче, едрите породи, които стават и за пазач и защитник на семейството, са най-подходящи. Боксерът или далматинецът ще бъдат добре посрещнати в дома на зодия Козирог.

От представителите на тази зодия има много ездачи, които развиват уникална връзка със своя кон. Ако човекът от зодията има подходящи условия в къщата си, сигурно конят ще му хареса като вариант за животно, за което да се грижи.

Заекът е добър домашен питомец за всички представители на земните зодии и ще се хареса като домашен любимец на Козирога. Тези пухкави животинки са много интелигентни и това ще направи добро впечатление на стопанин от една земна зодия. Връзката, която ще създадат, със сигурност ще е силна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати