ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Домашен любимец за зодия Лъв

Домашен любимец за зодия Лъв

Домашен любимец за зодия Лъв

В трудната задача при избор на домашен любимец за приятел или член на семейството много може да ни помогне астрологията. Знаем за зодиака, че важи принципа човекът, който се намира под влияние на определен зодиакален знак, носи част от характера на своя символ.

Какви изводи можем да направим за зодиакалния знак Лъв от тази констатация?

Лъвът, наред със знаци като Овен, Телец, Козирог и други ще бъде добра комбинация с някое животно, защото няма нищо случайно в това, че именно представител на животинското царство е техен символ. Значи смело може да се насочим към подарък домашен любимец, когато става въпрос за човек от зодия Лъв, той ще се разбира и ще се радва на такава възможност.

Какъв да бъде домашният любимец за зодия Лъв? Тук отново на помощ ще дойде астрологията. Лъвът е царят на животните. Няма как подвластните на знака да не са малко или много грандомани. Всичко, което притежават, е добре да ги изтъква като лидери и да ласкае егото им. Ако ще имат куче, то трябва да бъде едро и с боен характер, който отговаря на вътрешната същност на своя стопанин. Немската овчарка, доберманът, териерът, колито са подходящи породи кучета за зодия Лъв.

Зодия Лъв

Все пак да не забравяме, че Лъвът принадлежи на семейство котки. Няма начин да не обърне внимание на представители на собственото си семейство. Но тъй като неговият знак е най-изявеният от всички членове на котешкото семейство, представителят на зодията ще бъде впечатлен само от породиста и красива котка, с редица достойнства, правещи я подходяща за участник в изложби. Красивите и редки породи котки ще впечатлят бъдещия стопанин от зодия Лъв и затова изборът трябва да бъде насочен в тази посока.

Лъвът е смел и авантюристичен знак, но все пак не дотам, че да приеме за домашен питомец екзотично животно от рода на игуана или змия. Ако човекът е любител на екзотиката все пак, говорещият папагал ще е удар в десетката, когато говорим за домашен любимец за зодия Лъв. Същият ефект може да се постигне и с друга интересна екзотична птица. Не така стои въпросът с екзотичните и шарени аквариумни рибки, те са твърде скучни за дейния представител на царствената зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати