ezine.bg»Статии»За Дома»Двор и Градина»5 цветя, носещи късмет в любовта

5 цветя, носещи късмет в любовта

Цветя, носещи късмет в любовта

Букет с цветя е най-красивият и свеж подарък, който можете да направите на някого. Освен насладата за сетивата, която цветята носят с уханието и цветовете си, те привличат любов в живота ни и ни даряват с благополучие.

Уханна лавандула

Лавандулата е известна в цял свят с благотворното си въздействие върху настроението. Това е цвете, оценено от векове заради успокояващия си аромат и лечебни свойства, както и заради многото начини, по които може да се използва. Лавандулата у дома е гарант за спокойствие в отношенията, любов, хармония и преданост.

Фрезии

Фрезиите са нежни цветя, които се появяват през пролетта. Носители са на положителна енергия, нежност, грижовност, доверие и невинност. Идеални са цветя за булчински букети – носят късмет в любовта на новото младо семейство.

Герберите

Гербери

Герберът е силно многогодишно растение в цветове, вариращи от наситено червено до жълто, нюанси на бяло или праскова. Това е цвете, обогатено с много значения, всички положителни, включително: щастие, облекчаване на стреса и невинност. Герберът символизира дълбока любов, вярност, чистота в отношенията.

Цветето гербер е подходящ подарък за много ситуации. Едно от тях е, когато любим човек преминава през важна промяна в живота: букет от розови, прасковени и червени гербери би им донесъл усещане за благополучие. Също така, букет от розов гербер е подходящ за посрещане на бебе.

Букет от лилии

Красотата на това цвете за любов е добре позната по целия свят. Има елегантен външен вид и е символ на вярност, искреност и любов. Създаването на елегантни букети с лилии водят до предаване на дълбоки чувства, където страстта надделява.

Лилиите се описват от красотата, те също така са представители на младостта, плодородието, както и чистотата. Те са красив подарък за жена. С тези нежни растения можете да спечелите благоволението на всяка дама и същевременно да я накарате да се почувства специална във вашата компания.

Лалета

Червени лалета

Лалето е едно от най-красивите и нежни цветя, носещи късмет в любовта. Ако искате да зарадвате жена, можете да го направите с букет от лалета. Това е цвете, което представлява просперитет, изобилие, безсмъртна любов между партньори или членове на семейството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати