Разкрасете къщата си без ремонт

Разкрасете къщата си без ремонт

Няма по-подходящо място от стените на дома ни, където можем да изразим личността и да развихрим креативността си. А най-хубавото на стенното изкуство е, че с времето може да се развива и променя!

Можете да промените мястото на декорациите или да си играете с размера, цвета и формата им, докато докарате желания вид на стаята.

Не е задължително декорацията да е сложена в дървена рамка и окачена на стената в малка спретната квадратна кутийка. Експериментирайте с материали като желязо, дърво и керамика.

Пробвайте органичните, натурални форми, които придават на стаята усещане за спокойствие, каквото снимките и картините понякога не могат да създадат.

Едно нестандартно предложение е закачането на различни по големина стенни украси с кръгла форма над дивана във всекидневната.

Кръглата форма не е толкова типична за стенното изкуство, затова веднага ще привлече вниманието на всеки, който влезе в дома ви.

Разкрасете къщата си без ремонт

Бъдете нестандартни и смесете модерното изкуство с по-традиционни мебели и декорации – или обратното. Някои от най-грабващите окото и интересни помещения представляват смесица от на пръв поглед несъвместими предмети - модерно изкуство до находки от магазините за втора употреба. Или пък дизайнерски дивани, декорирани с ръчно правени възглавнички и каквото още ви хрумне.

Една голяма картина или стенна декорация, която запълва повечето от пространството върху една голяма стена изглежда драматично. Но същото може да се каже и за серия по-малки предмети.

Ако в един обзаведен в леко ретро стил хол сложим модерен телевизор с плосък екран на стената, той ще привлича твърде много внимание към технологията и ще превзема цялото пространство. Но, ако добавим серия флорални картини около него, те ще създадат нужния баланс.

Рейтинг

5 14
4 27
3 18
2 11
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати