Фън-шуй за намиране на работа

Фън-шуй за намиране на работа

Добре платената работа, която да е и приятна, може да бъде намерена с помощта на Фън-Шуй. С помощта на източните принципи за подреждане на дома вашето положение ще се промени към по-добро. Трябва само да се вслушате в съветите на тази древна наука.

Водата привлича парите, с нейна помощ редовно ще получавате пари. В жилището ви трябва да има присъствие на водни елементи.

Те не трябва да се доминиращи, трябва да има хармония, за да можете да намерите работа, която хем да е добре платена, хем да ви харесва.

Първо се консултирайте с близките си, те не трябва да имат нищо против промените в дома ви, в противен случай те няма да доведат до положителни промени по отношение на работата ви.

Фън-шуй за намиране на работа

Вляво от входната врата разположете някакъв воден елемент. Това може да е картина на водопад или на езеро, а също така миниатюрно фонтанче.

Циркулирането на водата привлича сериозните финансови подобрения към дома ви. Рибите са символ на богатство според Фън-Шуй, затова ако искате добре платена работа, трябва да се съобразите с това.

В дома ви задължително трябва да има поне една рибка в аквариум. Ако не можете да се грижите за нея, добре е да имате аквариум с едно водно растение. Хвърлете в аквариума осем бели монети и една жълта, това ще ви помогне в търсенето на подходяща и добре платена работа.

Изображение на риба или статуетка във вид на риба също ще ви е от полза. Друг символ на богатството и късмета е костенурката. Това животно трябва да украси северния край на дома ви. Това е и посоката на водния елемент, затова можете да сложите аквариума в северния край на дома ви и вътре да има жива костенурка или статуя на това мъдро животно.

В аквариума трябва да има само едно животно, тъй като числото на севера е единица. Всички растения със сърцевидни и кръгли листа привличат парите към вас.

Сложете саксии с живи цветя с такива листа в югоизточния край на дома си, той символизира процъфтяването. Живото растение ще събуди енергията на това място.

В търсенето на добре платена работа ще ви помогне черно-бялата картина, закачена в северния край на кухнята. Картината трябва да е с метална рамка, черна или бяла на цвят.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
29.03.2013 15:50
Пак неподписани интернетски материали от хора, които не са учили за Фън Шуй!!!
Препоръката за слагане на статуя на костенурка в аквариума е уникална - може да я цитирам в сайта си ФЪН ШУЙ ЗА БЪЛГАРИ.
Ако някой си намери работа, следвайки дадените тук съвети, моля да ми се обади!
6
0