Да превърнем кутията за обувки в полезна вещ

Кутии

Почти всичко може да се рециклира, особено ако е направено от хартия. Една част от рециклирането е повторното използване, с което може да допринесете за опазването на околната среда.

Затова ако имате много празни кутии от обувки, но не искате да ги изхвърляте, превърнете ги в полезна вещ. Всеки размер кутия може да се използва, затова дайте воля на въображението си.

От две празни кутии за обувки и лепило, може да направите оригинална лавица за книги, която ще се впише прекрасно в една тинейджърска стая.

Кутии от обувки

Ако обожавате пернатите животни, може да си направите къщичка за птици. Само незабравяйте, че материалите с които ще покриете кутията, не трябва да пропускат вода. Фолиото ще ви помогне в тази мисия.

Не е нужно да си купувате кутия за съхранение на чай. Изпозлвайте кутията за обувки. Разбира се, преди това се уверете, че е чиста и не мирише на обувки. За ваша сигурност облепете дъното и вътрешните стени с хартия.

Кутиите за обувки са идеални за къща за кукли, така че запретвайте ръкави и започвайте да “строите“ дом за играчките.

Безпорядък

Защо да не използвате слънчевата енергия, за да си сготвите нещо. Просто си направете слънчева печка от кутия от обувки, облепена от вътрешната страна с фолио.

Не можем да ви гарантираме 5-минутно готвене, защото всичко зависи от времето и храната, която искате да сготвите.

Вместо да давате пари за торбички и опаковки на подаръци, можете да използвате кутията за обувки. С малко декорация ще получите прекрасна опаковка за подарък.

Направете си органайзер за бюро от кутии. Ако сложите празните ролки от тоалетна хартия в тях, ще получите идеална поставка за химикали и моливи.

Най-доброто приложение на старите кутии от обувки си остават решенията за съхранение. Това приложение ще внесе организираност в дома ви.

Можете да използвате кутиите за съхранение на бижута, картички, рецепти, играчки, салфетки, платове и подправки.

Освен това чрез подходяща декорация може да постигнете прекрасен ефект, допълващ останалия интериор.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати