Тоалетна чиния, насочена на север, носи нещастие в дома

Тоалетна чиния, насочена на север, носи нещастие в дома

Ако предната част на тоалетната чиния сочи север, ви чакат огромни нещастия, пророкуват китайски специалисти по фън шуй.

Единственият начин да се справите с връхлитащите ви нещастия е да намерите начин да завъртите чинията.

Според китайците е много важно как са разположени предметите в дома, а също така и стаите, защото от това зависи благополучието на хората, които живеят в този дом.

Голяма беда ви чака, ако в центъра на жилището ви има неизползвано пространство. Избягвайте да разполагате в средата на дома си градинка, а също така кухня или тоалетна.

Това ще ви донесе само неприятности. Добре е, ако успеете да разположите спалнята в центъра на дома си.

Така положителните енергии ще са в баланс с отрицателните и хората в това жилище ще бъдат окрилени от щастие и разбирателство.

Но сложите ли в спалнята гардероб, в който да държите стари дрехи, отново чакайте неприятности. За да се отървете от тях, просто изхвърлете всички стари дрехи, които не носите, и благополучието пак ще се завърне.

Ако живеете в къща с двор, не си и помисляйте да строите дом за децата си в рамките на дворното място. Направите ли го, нещастия ще се струпат и над двете къщи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
тоони
тоони
19.08.2015 16:21
ох господи ,толкова много глупости.
0
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
29.05.2014 19:28
Пак неподписани интернетски материали, пълни с недомислици! Неосведоменият читател може да си помисли, че Фън Шуй се занимава с подобни неща!
1
0