Как да привлечем любовта с фън шуй

Рози

Анджи Ма Вон, която от години е експерт по китайското класическо изкуство фън шуй, дава няколко съвета за това как може да привлечем и да задържим любовта в дома си.

За привличане на любовта в дома

Специалистката казва, че ако един човек е самотен и иска да привлече любовта в дома си трябва да завърже две червени ленти на вратата в спалнята си.

Така освен че ще се влюби, и ще привлече към себе си партньор, който ще го цени, обича и разбира.

Двойка гълъби, поставени на стената в спалнята, също ще помогнат при откриването на голямата любов.

Спалня

Експертите по фън шуй съветват необвързаните да подредят спалнята, така че все едно имат човек до себе си. Сложете в леглото още една възглавница или добавете още едно шкафче или рафт.

Хубаво е розовият цвят да присъства във вашата спалня, тъй като е символ на любов и романтика.

За да привлечете любовта в дома си, трябва да премахнете всички повредени и неизползваеми предмети, защото те носят негативна енергия.

Вместо тях украсете със свежи рози, ароматни свещи и бамбукови клонки, които привличат положителните емоции.

За задържане на любимия

Свещ

Според Анджи Ма Вон две червени рози, поставени във ваза в хола ще помогнат на любовта между двама души да разцъфне с пълна сила.

За да се запази сексуалната енергия между двама партньори, фън шуй съветва жените да използват преди лягане ароматни сапуни, а в спалнята да се пали свещ с аромат на портокал.

За предпазване от раздяла

Фън шуй съветва да не се носят пръстени, които принадлежат или са принадлежали в миналото на други хора, тъй като енергията на предишните собственици може да повлияе негативно на човек, който се опитва да намери любовта.

Освен в това в дома ви не трябва да има уреди с червени числа, защото и те могат да унищожат любовния ви живот.

Анджи Ма Вон съветва и да премахнете всички плюшени играчки от спалнята си, защото се смята че те влошават хармонията между влюбените.

Не е препоръчително в спалнята да има компютър, телевизор или друга техника, тъй като тези предмети се смятат за проводник на отрицателната енергия на хората.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
18.08.2014 07:42
Не помня вече колко години се върти този материал из интернет - когато има празно място, някой го изважда от килера с вехториите.
2
2