Евтини трикове преобразяват дома ни

Евтини трикове преобразяват дома ни

На всеки човек му се иска да се сдобие с най-красивия дом, да бъде луксозен и в него да не липсват никакви глезотии. Оказва се, че има лесен и по-евтин вариант това да се случи.

Като за начало е хубаво да се огледат оказионите и отделни частни домове, които предлагат употребявани мебели, уреди на по-достъпна цена. Много често така закупените неща са изгодни и единствени по рода си. Те ще направят дома Ви различен и неповторим, както и ще освежат интериора, правейки го уютен.

Евтини трикове преобразяват дома ни

Ако стените имат нужда от освежаване, а не можете да си позволите скъп ремонт, можете да ги боядисате сами. Това със сигурност ще придаде чисто нов облик на любимия Ви дом. Страхотно би било още да поставите картини или снимки, които биха освежили обстановката. Ако и за пода липсват средства, може просто да се сложи един килим или ламиниран паркет, който е доста по-евтин от дървения такъв.

Ако също не искате или нямате възможност да смените дограмата, можете да я пребоядисате и то в цвят, различен и не толкова скучен, колкото е белият. Експериментирайте и се наслаждавайте на всяка промяна, защото тя е за добро. Използвайте меки и топли цветове, които ще подобрят и атмосферата в къщата Ви.

За финал си набавете много шарени и различни по големина възглавници, които в определени магазини не са скъпи. Сложете някоя страхотна и стилна лампа. Отстранете излишните дребни вещи, които правят дома Ви да изглежда разхвърлян.

Добра идея може да Ви се строи и поставянето на малка библиотека с любимите Ви книги, списания и други, която може да боядисате в цвета, който подхожда на интериора. А някое живо растение между тях би гарантирало страхотна визия на помещението.

Също не пропускайте възможността да се възползвате от различни промоционални оферти, особено ако не бързате със съответната покупка. Винаги ще получите нужното, стига да имате търпение.

Рейтинг

5 6
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Еклектика
Еклектика
16.07.2014 23:15
Как се сетихте?! Браво, велико откритие!
0
0