Влияние на огледалото според фън шуй

Огледало

В древното изкуство за подреждане на дома фън шуй огледалото е сред вещите, които играят основна роля. Те трябва да бъдат поставени на специални места във всяка стая, за да може енергията да тече правилно.

Ако искате изобилието и благополучието да се настанят и във вашия дом, то помогнете на позитивната енергия да влезе в дома ви.

Всяка една стая в дома е важна и отговаря за различен аспект от живота ни. Кухнята е мястото, което привлича богатството. Според съветите на фън шуй, тук задължително трябва да има огледала. Те увеличават изобилието, особено ако са поставени така, че да отразяват печката. Това гарантира финансови облаги.

В трапезарията и хола огледалата трябва да се поставят така, че да отразяват прозореца. По този начин каните позитивната енергия, която се разпръсква в стаята. Ако тези стаи са над мазе или гараж, огледало или огледала трябва да се вградят в подовата настилка, обърнати надолу. По този начин те спират негативната енергия.

В спалнята пък не е подходящо да има огледало. Ако все пак се налага, нека то не отразява леглото ви. Най-добрият вариант е да бъде поставено от вътрешната страна на гардероба – така ще увеличите позитивната енергия.

Огледало в дома

Поставено в спалнята, огледалото се явява като материална врата към други светове. През него се промъкват тъмни същества, които пречат на съня. Ако все пак разполагате с огледало в спалнята, то или поставете завеси, които да спускате нощем, или го облепете с мебелно фолио.

Огледалата в банята служат за коригиране на енергията. Добре от вътрешната или външната страна на банята да има огромно огледало. Когато е от външната страна, то разпръсква негативната енергия, попаднала в дома, а когато е от вътрешната, то стопира позитивната да изтече навън.

След като поставите огледалата на правилните места, е нужно да се грижите за тях. Всяко трябва да е снабдено с метална или дървена рамка. Те не трябва да са счупени или надраскани.

За да бъдат проводник на енергията, е нужно да са чисти. Всички пукнати и счупени стъкла трябва да бъдат подменяни веднага.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати