Вдъхнете живот на неугледната саксия

Вдъхнете живот на неугледната саксия

С подръчни и канцелараски материали скучната на външен вид саксия лесно може да се превърна в уникална и във ваше лично произведение на изкуството.

Промишлените саксии най-често са глинени или пластмасови, кавяфи, черни или бели на цвят, които с простия си вид може да не се впишат в интериора ви, особено ако той е по-ексцентричен.

В този случай е нужно само да впрегнете фантазията си, за да преобразите обикновената саксия.

Какво може да ви свърши работа? Плат, боя, панделки, изсушени листа, копчета, ваденки... За да украсите с тях саксията ще са ви нужни лепило, четка за рисуване, ножица, конци, тиксо - все неща, които имате или под ръка, или в най-близката книжарница.

Особено актуални за зимните и сиви месеци, са апликации със слънчогледови мотиви. Със слънчогледи можете да се сдобиите или от плат с такива мотиви, или пък можете да ползвате салфетки със слънчогледи.

Свежа идея е и ако боядисате глинената саксия с любим цвят и върху нея с маркер или с боички изпишете послание към любимия си човек вкъщи, любимо четиристишие или просто каквото ви хрумне на ум.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пепи
Пепи
14.07.2013 21:20
И когато започнеш да го поливаш, от пропускливостта особено на глинената саксия,всичко отива по дяволите.Ако ефекта е временен,ок.Ако посрещаш гости,правиш снимки или подаряваш,това върви.
0
0