ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Как да изгоните лошите вибрации от дома си

Как да изгоните лошите вибрации от дома си

1 от 6 Снимки

1. Ароматерапия


Тамянът и етеричните масла са перфектното средство за пречистване. За да изгоните негативното, прекадете с тамян всички ъгли и стаи, дори масите и гардеробите. Друг вариант е да направите същото с домашен освежител за въздух. Портокалова, мандаринова или лимонова кора поставете в глинена купичка. Добавете малко дървени въглища и ги запалете. Когато задимят, минете през целия дом, отвътре – навън;
Бамбукова правоъгълна дъска с дръжка - 39.5см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова правоъгълна дъска с дръжка - 39.5см
22.00 лв.
Виж ››

Негативната енергия в дома се натрупва на материално и духовно ниво. Тя се подхранва, когато положителният енергиен поток е недостатъчен. Дисбалансът се отразява на целия живот на всички в дома.

Енергията е навсякъде. През деня всеки от нас я попива, след което я носи вкъщи. Там се разтоварваме от нея, но тя не изчезва, а се пропива в стените. Когато преобладават добрите вибрации, в дома властват хармония, здраве и щастие. Когато обаче на власт са лошите, то се настаняват дисхармонията, конфликтите, раздорите и омразата.

За да промените личната си енергия, може да заложите на йога, медитация, упражнения и правилна храна. За да премахнете негативната енергия от дома си, то започнете с чистене. След това заложете на следните практики – гаранция, че ще премахнете лошата енергия.

Разгледайте нашите съвети горе, с които може да прогоните негативните вибрации от дома си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати