ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Как да изгоните лошите вибрации от дома си

Как да изгоните лошите вибрации от дома си

2 от 6 Снимки

2. Малки пирамиди в дома


Пирамидите могат да бъдат намерени в най-различни цветове, направени от най-различни материи. В хола и трапезарията те трябва да се поставят под семейната снимка. Друг вариант е да ги поставите до списък с желания, написани от всеки член на семейството. Смята се, че тази форма привлича положителната енергия и се бори с лошите вибрации. Пирамидата винаги трябва да е обърната на север. Да не се поставя в близост до компютри или други уреди, защото може да изпие енергията им;
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане
Практичен аксесоар за вашия дом:
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане
5.50 лв.
Виж ››

Негативната енергия в дома се натрупва на материално и духовно ниво. Тя се подхранва, когато положителният енергиен поток е недостатъчен. Дисбалансът се отразява на целия живот на всички в дома.

Енергията е навсякъде. През деня всеки от нас я попива, след което я носи вкъщи. Там се разтоварваме от нея, но тя не изчезва, а се пропива в стените. Когато преобладават добрите вибрации, в дома властват хармония, здраве и щастие. Когато обаче на власт са лошите, то се настаняват дисхармонията, конфликтите, раздорите и омразата.

За да промените личната си енергия, може да заложите на йога, медитация, упражнения и правилна храна. За да премахнете негативната енергия от дома си, то започнете с чистене. След това заложете на следните практики – гаранция, че ще премахнете лошата енергия.

Разгледайте нашите съвети горе, с които може да прогоните негативните вибрации от дома си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати