Развалена тоалетна измива парите от къщата

Баня

В къщата ви не влизат пари? Съпругът ви не печели достатъчно? За да се промени тази ситуацията, понякога е нужно просто... да почистите банята!

Някои книги за фън шуй определят банята като "зона на смъртта". Тази традиция идва от епохата, когато все още не са съществували водопроводи и канализация, и банята с тоалетната са били разположени в отделни приложения в двора. Тоалетната се разглежда като мръсно място, нечиста и трябва да е най-далеч от хола.

Днес от санитарните помещения в къщата се носят приятни аромати от различните средства за ароматизиране, стените могат да бъдат оригинално украсени и да ги превърнат в произведения на изкуството.

Ако искате в дома ви животът да е добър, трябва да се съобразявате с препоръките на специалистите по биоенергия.

Тоалетна Чиния

Вратите на банята и тоалетната винаги трябва да са плътно затворени. Тези помещения трябва да бъдат добре вентилирани и да имат добро осветление. Тоалетната чиния не бива да е точно срещу вратата. Срещу нея не трябва да поставяте и огледало, за да не връща обратно положителна енергия ци.

Гледайте да не разхвърляте в банята мръсното си бельо. Пералнята машина може да стои в банята, но изпраното пране е добре да се суши в друго помещение.

Ние много често тъпчем рафтовете в банята с шампоани, гелове, кремове, течни сапуни, пяна за вана, лак за коса, ароматизатори, сапуни, сешоари, електрическа самобръсначка, почистващи и перилни препарати, четки за зъби...

Не забравяйте, че банята не е универсален магазин! Тези многобройни обекти пречат на потока на благоприятна енергия! Поради това е по-добре да ги съхранявате в специален шкаф, в който да не се виждат от пръв преглед.

Колкото и налудничаво да ви звучи, тоалетната чиния е свързана с паричното благосъстояние. Ако механизмът й е повреден и в нея тече вода, тя измива от къщата паричните потоци. Следователно трябва да наблюдавате изкъсо да няма течове из крановете и тоалетните резервоари.

По същата причина, капака на тоалетната винаги трябва да се съхранява плътно затворени.

Но най-важното - осигурете на санитарните помещения перфектна чистота! Според японските астролози, това допринася не само богатство, но също така и късмет. Помислете за почистването на тоалетните като магически акт, който може радикално да промени живота си. И повярвай, желанията успех ще дойде!

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мария
Мария
29.11.2013 21:44
Е, ако няма фън шуй ефект, поне чистотата ще е на висота !
3
0
н.
н.
11.09.2013 13:05
Това за течовете го пише и Лилиан Ту- световно известен експерт по фън шуй , една от книгите й "188 съвета за дома" е чудесна и е написано всичко много ясно.
0
0
тралала
тралала
26.04.2013 16:48
А повечето азиатци и до днес избягват и не ползват западният модел тоалетна чиния тип- стол.
Цяла азия предпочита да ходи по нужда в клекнало положение на тоалетна тип "Клекало", което е най-естественото и най-доброто положение за органезма за да се освободят червата добре и нормално. Ето и още една причина поради която азиатците страдат по-малко от запек и всякакви болести с храносмилането -за разлика от западната "култура".
А клекалото капак -няма, така че, фън шуй и западна тоалетна чиния- по нищо не се връзват !
Статията е направо смешна.
1
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
29.03.2013 15:19
Добре се вижда намесата на преводача на Гугъл в този неподписан интернетски материал. А какво е мнението на японските астролози или на специалистите по биоенергия, за Фън Шуй е без значение.
0
0