Вижте как селският интериор може да изглежда изумително

Асоциацията на повечето хора за селски интериор е за стари мебели, но от списание House and Garden показва как този груб на пръв поглед дизайн може да изглежда уютно и успокояващо.

Интериорният дизайнер Сара Стюарт-Смит наскоро е приключила голяма къща, чийто стил на обзавеждане е именно селският. Тя е показала как красотата на естествените материали може да изглежда наистина луксозно и впечатляващо /разгледай галерията/.

Нейната колежка Хариет Анструдер също споделя, че е очарована от подобен стил на обзавеждане, тъй като мебели от този дизайн е най-лесно да се съчетаят.

Класиката тук доминира пред екстравагантността и вместо последните иновации при мебелите и уредите присъстват класически греди и тавани, а кожените акценти и свещи могат да се видят навсякъде.

Идеята е да се създаде естествена атмосфера на топлина, която да предразполага към уюта от едно време, но с нов прочит. Съвременните дизайнери са измислили достатъчно мебели, в които ново и старо се съчетават отлично.

Препоръчителни цветове са бялото, бежовото и кафявото, които носят усещането за природа с акценти от червено, лилаво и синьо.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати