Ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Вижте как селският интериор може да изглежда изумително

Вижте как селският интериор може да изглежда изумително

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Вижте как селският интериор може да изглежда изумително
Снимка: houseandgarden

Асоциацията на повечето хора за селски интериор е за стари мебели, но от списание House and Garden показва как този груб на пръв поглед дизайн може да изглежда уютно и успокояващо.

Интериорният дизайнер Сара Стюарт-Смит наскоро е приключила голяма къща, чийто стил на обзавеждане е именно селският. Тя е показала как красотата на естествените материали може да изглежда наистина луксозно и впечатляващо /разгледай галерията/.

Нейната колежка Хариет Анструдер също споделя, че е очарована от подобен стил на обзавеждане, тъй като мебели от този дизайн е най-лесно да се съчетаят.

Класиката тук доминира пред екстравагантността и вместо последните иновации при мебелите и уредите присъстват класически греди и тавани, а кожените акценти и свещи могат да се видят навсякъде.

Идеята е да се създаде естествена атмосфера на топлина, която да предразполага към уюта от едно време, но с нов прочит. Съвременните дизайнери са измислили достатъчно мебели, в които ново и старо се съчетават отлично.

Препоръчителни цветове са бялото, бежовото и кафявото, които носят усещането за природа с акценти от червено, лилаво и синьо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати