Ето как Фън Шуй може да ви помогне в живота

1 от 6 Снимки

1. Загубата на наднорменото тегло


Пренареждането на дома и офиса ви спрямо учението от хаос към хармония повдига енергийните нива, ободрява, изчиства вредната енергия. Това от своя страна подобрява общото ви състояние и действа като фитнес и води до загуба на излишно тегло;

Фън Шуй е изкуство и наука. Това ви дава възможност да проектирате жизнената си среда, да я направите оптимална за живеене, работа и почивка. Всеки инструмент и всяка частица от това древно учение е насочен към това да се създаде среда, която обичате и ви носи хармония и баланс.

Има няколко ясно отчетливи начина, с които учението може да помогне на всеки и да промени коренно живота му. Вижте кои са те в галерията горе, но запомнете, че едно от най-важните е това, че мирът и спокойствието в дома ви се усилват.

Намаляването на електронните лъчения, детоксикацията от химикали, премахването на стреса и стагнацията от космоса повишава чувството на спокойствие и мир. Изследвания показват, че в домове, съобразени с Фън Шуй, нивата на кортизол в мозъка на обитателите им намаляват, което кара хората да се чувстват по-спокойни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати