Внимание! Предметите, които вкарват лоша енергия в дома ви

Счупено Огледало

Вашият дом е вашата крепост. С времето в него се натрупват най-различни вещи, на които понякога дори не обръщате внимание.

Оказва се обаче, че някои от тях съдържат изключително голямо количество негативна енергия. Те са причина в дома да се настанят бедност, раздели и болести.

Специалистите в интериорния дизайн, както и много духовни водачи съветват веднага да се отървете от всички черупки от миди, рапанчета и всякакви остатъци от мъртви животни.

Тук попадат и ловните трофеи, колкото и скъпи да са те всъщност. Изведете ли ги от дома си, ще се отървете от остатъчната негативна енергия, която може да повлияе лошо на здравословното състояние на обитателите на дома.

Сред другите предмети, които носят негативизъм в живота ви, са сухите цветя. На тяхно място трябва да се поставят свежи. Всичко изсъхнало не трябва да има място в дома ви.

Икебана

Счупеното огледало наистина може да ви донесе много беди. Ако го държите в дома си обаче, рискувате дори още повече. Независимо по какъв начин е счупено, то трябва да се изхвърли. Същото е и със счупените или пукнати кухненски прибори. Ако ги пазите, любовта скоро ще ви напусне.

Когато болен човек ви подари нещо, приемете го от добро възпитание. Подобни дарове обаче не трябва да се задържат в дома ви. Това важи във всеки случай, дори човекът само да е настинал. Смята се, че предметът носи част от болестта му и ще се предаде на някой от семейството.

Кактусите също не са сред предпочитаните неща, които трябва да държите в жилището си. Трънливите растения влияят крайно негативно на настроението.

Притежателят им винаги се чувства изморен, сърди се и за най-малкото и се затваря в себе си. Ако не искате да се разделяте с кактуса, то поне го изнесете навън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати