Истината за дрехите втора употреба, която не знаете

Секънд хенд

В миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.

Според древните вярвания енергията на царя, облечен във върховна власт, е преминала през дрехата и се предава на човека, който е станал неин собственик в последствие. С вековете вместо от царя на поданиците дрехите са започнали да се предават от родителите на децата.

И днес малчуганите нямат търпение да облекат някоя от дрехите на мама или по-големите сестри. Дрехите на възрастните винаги са били привлекателни за децата и в това няма нищо лошо. Те ги привличат както с вида си, така и с енергетиката, с която майката и бащата са я заредили. Децата се нуждаят от тази енергия, която на практика никога не е достатъчна.

Дрехи

Обличайки дрехата на родителя, детето се храни с енергията му. Собственикът, от своя страна, не губи нищо, защото вече е отдал на тази вещ излишъците, от които не се нуждае. Интересното е, че колкото повече чужди дрехи носи детето, толкова повече започва да прилича на този, от когото се храни с енергия.

Друг е случаят с неизползваните от години дрехи. Когато не сте носили нещо няколко години, облечете ли го отново, ще усетите лошо чувство. С редки изключения като любими и късметлийски дрехи вещите, които не са носени четири-пет, а според някои източници дори и две години, предизвикват чувство на досада. Фън-шуй призовава да се освободите от старото и да се отървете от склада със стари дрехи в дома си. Той само пречи на потока на енергия, на здравето и богатството в дома.

Облекло

Раздялата със старите дрехи ви позволява отново да дишате свободно. Изключение прави бабиният сандък. В него вещите лежат с десетилетия и вече са разпръснали негативната енергия около себе си. Да облечеш вещ от забравени времена е не само забавно, но може да донесе и неочакван късмет.

Независимо дали чуждата дреха е била на роднина или непознат, когато я носите, вие взимате от неговата енергия. В определени ситуации дори започвате да приличате на него. Ако носите чужди обувки, ситуацията става дори по-сериозна. Така приемате не само чуждата енергетика, но и чуждата съдба. Много е вероятно да тръгнете по чужди стъпки с чуждите обувки. Това може да промени живота ви из основи.

обувки

Следващия път, когато решите да вземете дреха втора употреба – внимавайте! Ако ви харесва и ви кара да се чувствате добре – носете я. Ако обаче нещо ви пречи, дори без да може да определите какво е то – разделете се с тази дреха. Има и трик, с който може лесно да се предпазите от прихващане на чужда негативна енергия. За целта завържете и развържете ръкавите на дрехата и кажете: Каквото завързах, така и развързах. И винаги се стремете да взимате дрехи от силни и успешни хора, за да черпите от енергията им.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати